Բաղադրամասեր

500 գ կարագին՝

5 ձու,

2 բաժակ շաքարավազ,

2 բաժակ թթվասեր,

2 տուփ խտացրած կաթ,

1 թգ. սոդա

ալյուր,

1 տուփ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել 7 գնդի:

Թխել առանձին-առանձին:

ԿՐԵՄ - 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ: