Բաղադրամասեր
2 հատ ձու,
100 գ կարագ,
1 թեյի բաժակ շաքարավազ,
200 գ թթվասեր,
0,5 թ/գ սոդա,
ալյուր,
ծեծած ընկույզ,
ջեմ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն շաքարավազով լավ հարել, ավելացնել կարագ, թթվասեր, սոդա և այնքան ալյուր, որ ստացվի ձեռքերին չկպչող փափուկ խմոր:
Ստացված զանգվածը բաժանել 3 գնդի, մի փոքր գունդ էլ վերցնել, առանձին թխել երեսը զարդարելու համար:
Շերտերը թխվելուց հետո միացնել ցանկացած ջեմով, երեսին բարակ շերտով ջեմ քսել ու զարդարել տորթի փշրանքներով կամ ծեծած ընկույզով:
Տորթի կողքերին նույնպես ջեմ քսել և պատել փշրանքներով: