Բաղադրամասեր
2 կգ մրգեր
30 գրամ ժելատին,
2 հատ մրգային ժելե,
,շաքարավազ ըսը ցանկությամբ,
սննդային ներկ
Պատրաստման եղանակը
Ժելատինը և մրգային ժելատինը պատել ջրով և պահել։
Ամանի մեջ լցնել 2 լիտր ջուր, ավելացնել ժելատինը, շաքարավազ, ներկ և հասցնել եռման։
Մրգերը լվանալ, քերել և կտրատել հարմար և սիրուն կլորների։
Ֆորմայի մեջ լցնել մի քանի գդալ ժելե և պահել մի քանի ժամ սարնարանում։
Սարած շերտի վրա գեղեցիկ դասավորել մրգերը և պատել ժելատինով և նորից դնել սարնարան։
Կրկնել քանի դեռ բոլոր մրգերը պատվեն ժելեյով։
Տորթը դնել սարնարանում մի քանի ժամ։
Մատուցելուց առաջ մեկ րոպեվ դնել տաք ջրի մեջ և շրջել ամանի վրա։