Բաղադրամասեր

  • 2 կգ մրգեր

  • 30 գրամ ժելատին,

  • 2 հատ մրգային ժելե,

  • ,շաքարավազ ըսը ցանկությամբ,

  • սննդային ներկ

Պատրաստման եղանակը

  • Ժելատինը և մրգային ժելատինը պատել ջրով և պահել։

  • Ամանի մեջ լցնել 2 լիտր ջուր, ավելացնել ժելատինը, շաքարավազ, ներկ և հասցնել եռման։

  • Մրգերը լվանալ, քերել և կտրատել հարմար և սիրուն կլորների։

  • Ֆորմայի մեջ լցնել մի քանի գդալ ժելե և պահել մի քանի ժամ սարնարանում։

  • Սարած շերտի վրա գեղեցիկ դասավորել մրգերը և պատել ժելատինով և նորից դնել սարնարան։

  • Կրկնել քանի դեռ բոլոր մրգերը պատվեն ժելեյով։

  • Տորթը դնել սարնարանում մի քանի ժամ։

  • Մատուցելուց առաջ մեկ րոպեվ դնել տաք ջրի մեջ և շրջել ամանի վրա։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց