Բաղադրամասեր
Խմորի համար`
10 հատ ձու,
2 բաժակ ալյուր,
2,5 բաժակ շաքարավազ
4ճ/գկակաո
Միջուկի համար ՝
0,5 բաժակ շաքարավազ,
0,5 կգ բալ,
1 բաժակ օղի,
Կրեմի համար ՝ 0,5 կգ կարագ, *
1 տուփ եփած խտացրած կաթ,
Գլազուրի համար ՝
100 գ շոկոլադ,
1 ճ/գ կարագ,
2 ճ/գ սերուցք
Պատրաստման եղանակը
Առանց կորիզի բալը լցնել օղու մեջ և թողնել 24 ժամ։ Խմորի համար նախատեսված բաղադրամասերը խառնել իրար և եփել ջեռոցում։
Պատրաստի թխվածքի վերին շերտը զգուշությամբ կտրել։ Տակի շերտի միջուկը հանել։
Խտացրած կաթը լավ հարել կարագի հետ, ավելացնել հանած միջուկը և բալը։ Ստացված խառնուրդը նորից լցնել տակի շերտի մեջ։ Վրան դնել երկրորդ շերտը և ծածկել գլազուրով։
Գլազուրի պատրաստման համար խառնել կաթը, շաքարավազը,կակաոն, դնել կրակի վրա և անընդհատ խառնել։ Վերցնել կրակից ավելացնել կարագը։ Գլազուրը լցնելուց հետո տորթը զարդարել բալով։