Բաղադրամասեր

  • 5 մեծ ձու,

  • 6 ճաշի գդալ շաքարավազ,

  • 1,75 բաժակ աղացած պնդուկ,

  • 2 ճաշի գդալ ալյուր,

  • 2 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի,

  • 2 թեյի գդալ փխրուցիչ ,

  • 280 գր դառը շոկոլադ,

  • 200 գր անալի սերուցքային կարագ՝ սենյակային ջերմաստիճանի,

  • 7 ճաշի գդալ նուտելա,

  • 200-220 գր վաֆլի՝ փշրված վիճակում

  • 10 Ferrero Rocher կոնֆետ

Պատրաստման եղանակը

  • Լավ հարում եք ձվերը՝ շաքարավազի հետ: Խառնում եք ալյուրը, կակաոն և փխրուցիչը: Ավելացնում եք պնդուկը և այս խառնուրդը աստիճանաբար ավելացնում եք ձվային խառնուրդի մեջ: Տորթի ամանը քսում եք կարագով և խմորը լցնում այնտեղ: Դնում եք ձեռոցի մեջ՝ 40 րոպե, 175 աստիճանի տակ:

  • Հալեցնում եք շոկոլադը, սառեցնում այն մինչև սենյակային ջերմաստիճանի: Խառնում եք այն նախապես առանձին խփած կարագի և նութելլայի հետ: Ամբողջը խփում եք միասին մինչև միանման զանգված ստանալը:

  • Թխվածքը բաժանում եք երկու կամ երեք մասի: Քսում եք կրեմ յուրաքանչյուր մասի վրա և վրան լցնում մանրացված վաֆլին: Մնացած կրեմով քսում եք վերևի հատվածը, վրան նույնպես լցնում վաֆլիի և պնդուկի փոշին, եթե մնացել է:

  • Կոնֆետները կիսում եք երկու մասի և դնում շուրջը: Տորթը լավ սառացնում եք: Մատուցելուց առաջ մի քիչ շուտ եք հանում, որպեսզի կրեմը փափկի:

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Տեխնոլոգիա