Բաղադրամասեր
100 գրամ կարագ 82,5%,
2 հատ հավի ձու,
1 հատ խտացրած կաթ,
1 բաժակ ալյուր,
0,5 թեյի գդալ սոդա,
2 թեյի գդալ կակաո։
Կրեմ՝
թթվասեր (0,3 կգ) և 15 գրամ շաքար։
Պատրաստման եղանակը
Խառնեք կարագը խտացրած կաթի հետ։
Ավելացրեք ձու և ալյուր։
Հունցում են խմորը։ Այնուհետև բաժանում ենք այն 3 մասի։ Թխում ենք ամեն շերտը առանձին։
Կրեմը պատրաստելու համար խառնում ենք բաղադրիչները հարիչով 6 րոպե։
Երբ շերտերը պատրաստ կլինեն, պատում ենք դրանք կրեմով և միացնում տորթին։
Կարելի է շերտերի արանքներում ընկույզ կամ հատապտուղներ դնել։
Թողնում ենք 2 ժամ։ Ավելի լավ է՝ դնեք սառնարանում։