Բաղադրամասեր
150 գ ոչխարի մսին՝
70 գ կորկոտ,
50 գ հալած յուղ,
աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի գեր միսը լավ լվանալ կտրտել 100—150 գրամանոց կտորներով, դնել կավե կճուճի մեջ, վրան սաոը ջուր լցնել, կճուճի բերանը փակել և դնել թոնիրը, թոնրի բերանը փակել, թոդնել, որ միսը լավ եփվի:
Եփվելուց հետո միսը հանել կճուճից, լրիվ ոսկրազատել, նորից գցել կճուճը, ավելացնել հալած յուղ, կորկոտ, աղ ցանել, խաոնել, կճուճի բերանր փակել, նորից իջեցնեք թոնիրը կամ ջեոոցը:
Եփելու ընթացքում ժամանակ աո ժամանակ լավ խաոնել մինչև միատեսակ զանգված ստացվի: