Բաղադրամասեր

  • 150 գ ոչխարի մսին՝

  • 70 գ կորկոտ,

  • 50 գ հալած յուղ,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ոչխարի գեր միսը լավ լվանալ կտրտել 100—150 գրամանոց կտորներով, դնել կավե կճուճի մեջ, վրան սաոը ջուր լցնել, կճուճի բերանը փակել և դնել թոնիրը, թոնրի բերանը փակել, թոդնել, որ միսը լավ եփվի:

  • Եփվելուց հետո միսը հանել կճուճից, լրիվ ոսկրազատել, նորից գցել կճուճը, ավելացնել հալած յուղ, կորկոտ, աղ ցանել, խաոնել, կճուճի բերանր փակել, նորից իջեցնեք թոնիրը կամ ջեոոցը:

  • Եփելու ընթացքում ժամանակ աո ժամանակ լավ խաոնել մինչև միատեսակ զանգված ստացվի:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում