Բաղադրամասեր
տավարի միս 600 գրամ,
ձու 2 հատ,
կարագ 100 գրամ,
գազար 2 հատ,
սոխ 1 գլուխ,
նեխուր 2 ցողուն,
չամիչ 50 գրամ,
ընկույզ 50 գրամ,
հաց 0.5 հատ
Պատրաստման եղանակը
Գազարը, սոխը, նեխուրը մանր կտրատել, տապակել, հովացնել, խառնել չամիչը, մանր կտրատած հացը, համեմել:
Ավելացնել նաև կտրատած ընկույզը և մի թեթև հարած ձուն:
Միսը կտրել այնպես, որ ստացվի բարակ ամբողջական շերտ:
Ծեծել մուրճիկով, վրան դնել պատրաստած միջուկը:
Միսը փաթաթել, թելով կապել և տապակել բուսայուղի մեջ, մոտ 45 րոպե:
Կտրատել ոչ շատ հաստ շերտերով և մատուցել: