Բաղադրամասեր

  • տավարի միս 600 գրամ,

  • ձու 2 հատ,

  • կարագ 100 գրամ,

  • գազար 2 հատ,

  • սոխ 1 գլուխ,

  • նեխուր 2 ցողուն,

  • չամիչ 50 գրամ,

  • ընկույզ 50 գրամ,

  • հաց 0.5 հատ

Պատրաստման եղանակը

  • Գազարը, սոխը, նեխուրը մանր կտրատել, տապակել, հովացնել, խառնել չամիչը, մանր կտրատած հացը, համեմել:

  • Ավելացնել նաև կտրատած ընկույզը և մի թեթև հարած ձուն:

  • Միսը կտրել այնպես, որ ստացվի բարակ ամբողջական շերտ:

  • Ծեծել մուրճիկով, վրան դնել պատրաստած միջուկը:

  • Միսը փաթաթել, թելով կապել և տապակել բուսայուղի մեջ, մոտ 45 րոպե:

  • Կտրատել ոչ շատ հաստ շերտերով և մատուցել:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց