Բաղադրամասեր
1 հատ միջին չափի բազուկ,
1 հատ փոքր կարմիր կաղամբ,
1 հատ վարունգ,
1 հատ գլուխ սոխ,
1 հատ գազար,
համեմ,
սամիթ,
մաղադանոս,
1 թ/գ սումախ,
աղ,
սև պղպեղ,
քացախ,
ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը լվանալ և խաշել մինչև պատրաստ լինելը, հովացնել և անցկացնել քերիչով:
Կաղամբը լվանալ, մանր կտրատել, վրան աղ ցանել և մի փոքր տրորել, որ հյութը անջատվի:
Այնուհետև ավելացնել քացախը և ձեթը, դնել կողքի:
Այդ ընթացքում քերիչով անցկացնել գազարը, կտրատել վարունգը ձողիկներով, իսկ սոխը՝ կիսալուսնաձև:
Կտրատած բանջարեղենները ավելացնել կաղամբի վրա, այստեղ ավելացնել նաև մանր կտրատած կանաչին և համեմունքները, լավ խառնել:
Թողնել սառնարանում 1 ժամ, ապա մատուցել: