Տոնական Հավ

Տոնական Հավ
Տոնական Հավ
Տոնական Հավ
Տոնական Հավ

Բաղադրամասեր

  • 1 հավ

  • 200 գ խոզապուխտ

  • 100 գ անկորիզ զեյթուն

  • 250 գ մայոնեզ

  • 2 գլուխ սոխ

  • աղ, պղպեղ

  • կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի կաշին զգուշությամբ հեռացնել այնպես, որ չվնասվի: Միսն անջատել ոսկորներից և խոզապուխտի հետ 2 անգամ անցկացնել մսաղացով, ավելացնել մանր կտրտած սոխը:

  • Զանգվածը համեմել աղով, սև պղպեղով, մայոնեզով, կտրտած կանաչիով, ապա զգուշությամբ լցնել կաշվի մեջ: Ճեղքված մասերը կարել, հավն ամբողջությամբ պատել մայոնեզով և ջեռոցում 1ժ եփել:

  • Պատրաստի ուտեստը զարդարել ձիթապտուղներով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
loading...