Բաղադրամասեր
1 հավ
200 գ խոզապուխտ
100 գ անկորիզ զեյթուն
250 գ մայոնեզ
2 գլուխ սոխ
աղ, պղպեղ
կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Հավի կաշին զգուշությամբ հեռացնել այնպես, որ չվնասվի: Միսն անջատել ոսկորներից և խոզապուխտի հետ 2 անգամ անցկացնել մսաղացով, ավելացնել մանր կտրտած սոխը:
Զանգվածը համեմել աղով, սև պղպեղով, մայոնեզով, կտրտած կանաչիով, ապա զգուշությամբ լցնել կաշվի մեջ: Ճեղքված մասերը կարել, հավն ամբողջությամբ պատել մայոնեզով և ջեռոցում 1ժ եփել:
Պատրաստի ուտեստը զարդարել ձիթապտուղներով: