Բաղադրամասեր
0,5 կգ հավի կրծքամսին ՝
100 գ ընկույզ,
70 գ սխտոր,
150 գ թթվասեր,
զարադարելու համար ՝ նռան հատիկներ
սև պղպեղ, աղ, մաղադանոս ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը խաշել։ Խաշելուց հետ մանրացնել թելերի նման։
ընկույզը մանր կտրատել, սխտորը նույնպես մանրացնել, ավելացնել հավի կրծքամսի վրա։
Համեմել աղով և պղպեղով։ Վրան լցնել թթվասեր, լավ խառնել։
Վրան զարդարել նռան հատիկներով և չկտրարված ընկույզով։