Բաղադրամասեր

  • 0,5 կգ հավի կրծքամսին ՝

  • 100 գ ընկույզ,

  • 70 գ սխտոր,

  • 150 գ թթվասեր,

  • զարադարելու համար ՝ նռան հատիկներ

  • սև պղպեղ, աղ, մաղադանոս ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի կրծքամիսը խաշել։ Խաշելուց հետ մանրացնել թելերի նման։

  • ընկույզը մանր կտրատել, սխտորը նույնպես մանրացնել, ավելացնել հավի կրծքամսի վրա։

  • Համեմել աղով և պղպեղով։ Վրան լցնել թթվասեր, լավ խառնել։

  • Վրան զարդարել նռան հատիկներով և չկտրարված ընկույզով։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ