Բաղադրամասեր
125 գ ոչ յուղոտ խոզի մսին՝
1/2 ձվի դեղնուց,
60 գ կարտոֆիլ,
2 գ սխտոր,
0,1 գ մուսկատի ընկույզ,
0,1 գ դարչին,
5 գ ալյուր,
15 գ լիմոն,
2 գ սմախ,
աղը, պղպեղը՝ րստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Խոզի փափուկ միսը եփած կարտոֆիլի և սխտորի հետ երկու անգամ մսաղացով աղալ, ավելացնել աղ, պղպեղ, մուսկատի ընկույզ, ծեծած դարչին, ձվի դեղնուց և լավ խառնել:
Պատրաստած խճողակից ձևավորել 5 սմ երկարությամբ և 3 սմ տրամագծով գլանիկներ, թաթախել այլուրի մեջ և յուղով տապակել: Աոանձին մատուցել լիմոն և սմախ։