Բաղադրամասեր
50 գ սրտին, 70 գ լյարդին, 60 գ թոքերին՝
25 գ դմակ,
40 գ գլուխ սոխ,
15 գ տոմատ-պյուրե,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Լյարդը, լեղապարկից հեոացնեյոլց հետո, մաքրել փառերից։ Թոքերը լվանալ: Երիկամներր երկարությամբ կիսել և փաոերը հեռացնել։ Պատրաստած մթերքները և դմակը լավ լվանալ, կտրտել հավասար կտորներով, դնել տապակը և տապակել մինչև կիսապատրաստ լինելը. ղրանից հետո վրան ցանել կտրտած գլուխ սոխ, ավելացնել տոմատ-պյուրե, աղ, պղպեղ: Տապակը ծածկել և թողնել մինչև որ տժվժիկր պատրաստ լինի: