Բաղադրամասեր
250 գ հորթի միս
50 գ հաց
70 գ կաթ
պաքսիմատ
150 գ թարմ սունկ
1 թ/գ թթվասեր
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Միսը և կաթի մեջ թաթախված հացն անցկացնել մսաղացով: Զանգվածը համեմել աղով, պղպեղով, լավ խառնել: Պատրաստել գնդեր, բացել և յուրաքանչյուր գնդի մեջ լցնել սնկի միջուկից, տափակացնել և տապակել ձեթի մեջ:
ՄԻՋՈՒԿԸ՝ եփած սունկը կտրտել, լավ տապակել, համեմել աղով, սև պղպեղով, վերջում ավելացնել թթվասերը: