Բաղադրամասեր

0.5 լ կաթ,

1 թեյի գդալ եգիպտացորենի ալյուր,

120 գ մուգ շոկոլադ,

շաքարավազը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կաթը դնել մարմանդ կրակի վրա: Հենց որ կաթը եռա, ավելացնել մանր կտրտած շոկոլադ: Անընհատ խառնելով՝ եփել այնքան ժամանակ, մինչև որ ստացվի համաչափ զանգված:

Վրան ավելացնել շաքարավազ և եգիպտացորենի ալյուր: Հետո առանձին 50 գ եռման ջրի վրա ավելացնել մեկ ճաշի գդալ ալյուր և այն լցնել շոկոլադի վրա: