Բաղադրամասեր
300 գ կարտոֆիլին՝
100 գ սոխ,
30 գ յուղ,
2 հատ պոմիդոր,
1 հատ վարունգ,
աղը, պղպեղր, կանաչին՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Խոշոր կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ կտրտել 1 սմ հաստությամբ միատեսակ կլորակներով, քիչ չորացնել և երկու կողմից տապակել դաղած յուղում. կիսատապակած դրությամբ վրան ցանել աղ, պղպեղ։ Նույն եղանակով տապակել նաև կլորակներով կտրտած սոխը։
Մատուցելիս կարտոֆիլի և սոխի տապակած կլորակները բլրաձև դասավորել սկուտեղի վրա, վրան կանաչի ցանել, կողքին դնել թարմ պոմիդոր և թերաղի վարունգ։