Բաղադրամասեր
250 գ դդումին՝
15 գ հալած յուղ,
10 գ ալյուր,
70 գ մածուն,
աղը, սխտորը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կլպած դդումը կտրտել պատառներով, աղ ցանել, ալյուրի մեջ թաթախել և յուղով տապակել։ Դդումը մատուցել վրան մածուն լցրած։
250 գ դդումին՝
15 գ հալած յուղ,
10 գ ալյուր,
70 գ մածուն,
աղը, սխտորը՝ ըստ ճաշակի
Կլպած դդումը կտրտել պատառներով, աղ ցանել, ալյուրի մեջ թաթախել և յուղով տապակել։ Դդումը մատուցել վրան մածուն լցրած։