Բաղադրամասեր
150 գ ոչխարի մսին՝
12 գ ցորենի հաց,
1/4 ձու,
30 գ կաթ,
4 գ սխտոր,
20 գ հալած յուղ,
6 գ ալյուր,
100 գ տոմատի խյուս,
աղը,կարմիր և սև պղպեղը՝ ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի փափուկ միսը կտրտել և մսաղացով աղալ, աղացած մսին ավելացնել կաթի մեջ թրջած ցորենի հաց, ծեծած սխտոր, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, խառնել և երկրորդ անգամ աղալ:
Դրանից հետո խճողակին խառնել հարած ձու և ձևավորելով ձվաձև, սխտորած պատրաստել, թաթախել ալյուրի մեջ և հալած յուղով տապակել:
Սխտորածը մատուցելիս վրան լցնել տոմատի խյուս: