Բաղադրամասեր

1 կգ փափուկ միս

0,5 կգ սոխ

0,5 կգ գազար

0,4 կգ կանաչ պղպեղ

0,4 կգ կարմիր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Միսը կտրատել 10 սմ երկարությամբ և 0,5 սմ հաստությամբ բարակ շերտերով՝ մեկ ափի չափով և տապակել:

Նշված մյուս մթերքները կտրատել օղակաձև և տապակել բուսական յուղով:

2 ճ/գ ալյուրը բովել 2 ճ/գ բուսական յուղում՝ մինչև վարդագույն դառնալը, աստիճանաբար ավելացնել 2 բաժակ ջուր:

Ստացված զանգվածը ավելացնել տապակած մթերքին, համեմել սև պղպեղով և 20 րոպե եփել ջեռոցում: