Բաղադրամասեր
200 գ իշխանին՝
35 գ սպիտակ գինի,
10 գ լիմոն կամ 55 գ նռան հատիկ,
աղը, պղպեղը, թարխունը, կանաչ սոխը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի հատակին դնել մաքուր, մանր ձողեր, լցնել սպիտակ գինի:
Ձողերի վրա, 2-3 շարք դարսել նախապատրաստած և աղ արած իշխանը: Ձկան վրա ցանել խոշոր կտրտած թարխուն և կանաչ սոխ: Կաթսան ծածկել և մարմանդ կրակով շոգեխաշել 18-20 րոպե:
Իշխանը մատուցել տաք: Առանձին մատուցել լիմոն կամ նռան հատիկներ: