Բաղադրամասեր

150 գ ոչխարի մսին՝

25 գ գլուխ սոխ,

20 գ հալած յուղ,

250 գ սպանախ,

աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Ոչխարի մսի փափուկ մասը մանր կտրտել և յուղով տապակել:

Նույն կաթսայի մեք գցել մանր կտրտած գլուխ սոխ և տապակելը շարունակել մինչև սոխի պատրաստ լինելը։

Դրանից հետո ավելացնել աղ, պղպեղ, լվացած և խոշոր կտրտած սպանախ և վրան եռման ջուր լցնել այնքան, որ մթերքը ծածկվի։ Ոչխարի միսը այղպես խաշել փակ կաթսայում մինչև պատրաստ լինելը։