Բաղադրամասեր

  • 150 գ ոչխարի մսին՝

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 20 գ հալած յուղ,

  • 250 գ սպանախ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ոչխարի մսի փափուկ մասը մանր կտրտել և յուղով տապակել:

  • Նույն կաթսայի մեք գցել մանր կտրտած գլուխ սոխ և տապակելը շարունակել մինչև սոխի պատրաստ լինելը։

  • Դրանից հետո ավելացնել աղ, պղպեղ, լվացած և խոշոր կտրտած սպանախ և վրան եռման ջուր լցնել այնքան, որ մթերքը ծածկվի։ Ոչխարի միսը այղպես խաշել փակ կաթսայում մինչև պատրաստ լինելը։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում