Բաղադրամասեր

  • 400 գ. սպագետտի,

  • 200 գ. ծաղկակաղամբ,

  • 100 գ. պանիր,

  • պաքսիմատ,

  • սոխ, կանաչի,

  • ձեթ,

  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  • Սպագետին եփել, ծաղկակաղամբը խաշել և տապակել ձեթով:

  • Առանձին թավայի մեջ սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետտին և մանր կտրատված կանաչին:

  • Այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով:

  • Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:

  • Վերջում վրան մի փոքր ձիթայուղ ավելավնել:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում