Բաղադրամասեր

  • 100 գ թարմ սնկին՝

  • 20 գ հալած յուղ,

  • 50 գ բրինձ,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Թարմ սունկր մաքրել, լվանալ և 10—15 րոպե եփել աղ գցած ջրում, որից հետո մաղով քամել և մանր կտրտել:

  • Սունկի ջուրը օգտագործել ապուրի համար: Բրինձը եփել մինչև կիսաեփ վիճակը:

  • Լայն կաթսայում յուղը հալել, նախատեսածի 50% - ը, ղրան ավելացնել սունկի հետ խառնած բրինձը, վրան լցնել մնացած յուղը, կաթսան ծածկել և թողնել մարմանդ կրակի վրա մինչև պատրաստ լինելը:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում