Բաղադրամասեր
Խմոր.
ալյուր - 4 ճգ
բուսայուղ - 1 սուրճի բաժակ
ձու - 1 հատ
ջուր:
Միջուկ.
սուլուգունի պանիր - 70 գր
մաղադանոս
չորացրած անանուխ:
Պատրաստման եղանակը
Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի), խառնել և խմորը հունցել:
Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։
Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։