Բաղադրամասեր

  • 2 հատ սերուցքային խմոր,

  • 240 գ քերած շոկոլադ,

  • 1 հատ հավի ձու,

  • 50 գ շաքարավազի փոշի

Պատրաստման եղանակը

  • Խմորը գրտնակել և բացել 0,5 սմ հաստությամբ շերտորի։ Խմորը կտրատել եռանկյունաձև կտորների։

  • Մեջտեղում դնել շոկոլադե զանգվածը և փաթաթել կրուասանը։

  • Խմորները քսել ձվով։

  • Կրուասաները թխել 20 րոպե 220 աստիճան պայմաներում։ Թողնել սառչի 5 րոպե և մատուցելուց առաջ շաղ տալ շաքարի փոշով։

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում