Բաղադրամասեր

  • 180 գ կոկոսի փշուրներ,

  • 6 թեյի գդալ սպիտակաձավար,

  • 3 հատ ձու,

  • 3 թեյի գդալ կակաո,

  • ½ լ կաթ,

  • 170 գ ալյուր,

  • 400 գ շաքարավազ,

  • 200 գ մարգարին,

  • 200 գ սերուցքային կարագ,

  • 2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,

  • 200 գ կաթնային շոկոլադ,

  • 100 գ սև շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

  • Խմորի համար խառնել ձվերը, ալյուրը, հալած մարգարինը, փխրեցուցիչը, 200գ շաքարավազը, 3 ճաշի գդալ կաթը, կակոն և շոկոլադը։ Ստացված խմորը լցնել ֆորմայի մեջ։ Թխել 40-50 րոպե 180 աստիճանի պայմաններում։ Հանելուց հետո թողնել սառչի և կտրատել 2 մասի։

  • Կրեմի համար։ Կաթև եռացնել, երբ սկսի եռալ գդալով լցնել սպիտակաձավարը և անընդմեջ խառնել 5 րոպե։

  • Կարագը առանձին հարել շաքարավազի հետ։ (200 գ) Խառնել շիլան, փշուրները և կարագով շաքարավազը և աստացված զանգվածով պատել սառաց շերտերը։ Վերջին շերտը պատել շոկոլադով և դնել սառնարան, որպեսզի շոկոլադը սառի։

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Տեխնոլոգիա