Բաղադրամասեր
180 գ կոկոսի փշուրներ,
6 թեյի գդալ սպիտակաձավար,
3 հատ ձու,
3 թեյի գդալ կակաո,
½ լ կաթ,
170 գ ալյուր,
400 գ շաքարավազ,
200 գ մարգարին,
200 գ սերուցքային կարագ,
2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
200 գ կաթնային շոկոլադ,
100 գ սև շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
Խմորի համար խառնել ձվերը, ալյուրը, հալած մարգարինը, փխրեցուցիչը, 200գ շաքարավազը, 3 ճաշի գդալ կաթը, կակոն և շոկոլադը։ Ստացված խմորը լցնել ֆորմայի մեջ։ Թխել 40-50 րոպե 180 աստիճանի պայմաններում։ Հանելուց հետո թողնել սառչի և կտրատել 2 մասի։
Կրեմի համար։ Կաթև եռացնել, երբ սկսի եռալ գդալով լցնել սպիտակաձավարը և անընդմեջ խառնել 5 րոպե։
Կարագը առանձին հարել շաքարավազի հետ։ (200 գ) Խառնել շիլան, փշուրները և կարագով շաքարավազը և աստացված զանգվածով պատել սառաց շերտերը։ Վերջին շերտը պատել շոկոլադով և դնել սառնարան, որպեսզի շոկոլադը սառի։