Բաղադրամասեր

170 գ մուգ շոկոլադ,

2 ճաշի գդալ խտացրած կաթ,

կակաոյի փոշի 1/2 գդալ

2 ճաշի գդալ նուշի յուղ

Պատրաստման եղանակը

Մուգ շոկոլադի մի մասը բաժանել կտորների և հալեցնել, ավելացնել խտացրած կաթը, նուշի յուղը և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստացվի:

Ստացված զանգվածից դուրս բերել մոտ 30 հատ ձոքր գնդիկներ (1 թեյի գդալ խառնուրդի մեջ 1 գնդիկ):

Գնդիկները դնել սառնարանը 30 - 40 րոպե: Կակաոյի փոշին լցնել գնդիկների վրա:

Մնացած շոկոլադից և կակաոյի փոշուց պատրաստել կակաո: Գնդիկները հանել սառնարանից և զգուշությամբ գլորել կակաոյի մեջ: