Բաղադրամասեր
170 գ մուգ շոկոլադ,
2 ճաշի գդալ խտացրած կաթ,
կակաոյի փոշի 1/2 գդալ
2 ճաշի գդալ նուշի յուղ
Պատրաստման եղանակը
Մուգ շոկոլադի մի մասը բաժանել կտորների և հալեցնել, ավելացնել խտացրած կաթը, նուշի յուղը և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
Ստացված զանգվածից դուրս բերել մոտ 30 հատ ձոքր գնդիկներ (1 թեյի գդալ խառնուրդի մեջ 1 գնդիկ):
Գնդիկները դնել սառնարանը 30 - 40 րոպե: Կակաոյի փոշին լցնել գնդիկների վրա:
Մնացած շոկոլադից և կակաոյի փոշուց պատրաստել կակաո: Գնդիկները հանել սառնարանից և զգուշությամբ գլորել կակաոյի մեջ: