Բաղադրամասեր
8 ձու,
1 տուփ վանիլին,
80 գրամ օսլա,
160 գրամ այլուր,
250 գրամ շաքարավազ ,
4 ճաշի գդալ կակաո,
1 թեյի գդալ սոդա,
Կրեմի համար `
200 գրամ կարագ,
4 ճաշի գդալ շաքարավազ,
2 ձու,
4 ճաշի գդալ կաթ,
Գլազուրի համար `
4 ճաշի գդալ կակաո,
4 ճաշի գդալ շաքարավազ,
4 ճաշի գդալ կաթ,
10 գրամ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Ձվի սպիտակուցը անջատել դեղնուցից,հարել այնքան,որ դառնա պինդ զանգված,քիչ-քիչ ավելացնել շաքարավազը, օսլան,հարած դեղնուցը,սոդան,վանիլինը,կակաոն,ալյուրը:Խմորը բաժանել 3 մասի և առանձին-առանձին թխել 180 °C տաքացրած ջեռոցում,հանել թողնել հովանա:
Կրեմի պատրաստման եղանակը
Կաթը տաքացնել,ավելացնել շաքարավազը և խառնելով եփել,թողնել հովանա,ավելացնել հարած կարագը; Շերտերը միացնել կրեմով,վրան գլազուր լցնել կամ վերջում ձևավորել ըստ ճաշակի:
Գլազուրի պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և դնել թույլ կրակին , երբ եռա վերցնել կրակից, թողնել մի քիչ սառչի ,լցնել տորթի վրա: