Բաղադրամասեր

  • 4 հատ հավի ձու,

  • 100 գ շաքարավազ,

  • 3 ճաշի գդալ մեղր,

  • 300 գ սև շոկոլադ,

  • 100 գ կաթնային շոկոլադ,

  • 200 գ սերուցքային կարագ,

  • 5 գ վանիլի փոշի,

  • 100 գ ցորենի ալյուր

Պատրաստման եղանակը

  • Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանի։ Ողջ շոկոլադը մանրեցնել և հալեցնել գոլորշու վրա։ Հարել 4 հատ ձուն, ավելացնել շաքարավազը և վանիլի փոշին։ Հարել 5 րոպե։ Կարագը դնել ամանի մեջ և հալեցնել գոլորշու վրա։ Երբ հալվի խառնել հալած շոկոլադի, հետ մինչև միատար զանգված ստանալը։

  • Ստացված զանգվածը, ավելացնել ձվի վրա և խառնել։ Ավելացնել ալյուր և նորից խառնել։ Դնել ջեռոցում և թխել 25 րոպե։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում