Բաղադրամասեր

500 մլ կաթ,

2 ձվի դեղնուց,

4 ճաշի գդալ շաքարավազ,

3 ճաշի գդալ փոշի կակաո,

2 ճաշի գդալ օսլա,

2 ճաշի գդալ կարագ

Պատրաստման եղանակը

Կաթի կեսը լցրեք կաթսայի մեջ, ավելացրեք կարագը։ Խառնուրդը դրեք ցածր կրակի վրա։ Մնացած կաթը խառնեք ձվի դեղնուցների, կակաոյի, օսլայի և շաքարավազի հետ, հարեք էլեկտրական խառնիչով։

Շարունակելով խառնել կաթնաձվային խառնուրդը լցրեք տաք կարագով կաթի մեջ։ Դարձյալ շարունակելով խառնել, եփեք ցածր կրակի վրա՝ մինրև թանձրանալը։

Թանձրանալուց և եռալուց հետո ևս 1-2 րոպե պուդինգը պահեք կրակի վրա, ապա հանեք գազօջախի վրայից և խառնեք։ Պուդինգը լցրեք կաղապարների մեջ։