Բաղադրամասեր
Անյուղ կաթնաշոռ— 300 գրամ,
Կակաո— 1,5 ճաշի գդալ,
Բնական յոգուրտ — 100 գրամ,
Ջուր— 30 մլ,
Ժելատին— 15 գրամ,
Շաքարի փոխարինիչ— ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Բլենդերի մեջ հարում ենք յոգուրտը, կաթնաշոռը և կակաոն մինչև միատարր զանգված ստանալը։ Թրջել ժելատինը սառը ջրի տակ 10-15 րոպե։ Դնում ենք ժելատինով կաթսան կրակի վրա և մինչև եռալը, ավելացնում ժելատին և խառնում։ Հարում ենք կրեմը հարիչով 1-2 րոպե։
Լցնում ենք կրեմը ֆորմաների մեջ և դնում սառնարանում 2-3 ժամ։
Ըստ ցանկության կարելի է նաև ավելացնել ընկույզ։
Աղբյուրը ՝ HayInfo.am