Բաղադրամասեր

Անյուղ կաթնաշոռ— 300 գրամ,

Կակաո— 1,5 ճաշի գդալ,

Բնական յոգուրտ — 100 գրամ,

Ջուր— 30 մլ,

Ժելատին— 15 գրամ,

Շաքարի փոխարինիչ— ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը

Բլենդերի մեջ հարում ենք յոգուրտը, կաթնաշոռը և կակաոն մինչև միատարր զանգված ստանալը։ Թրջել ժելատինը սառը ջրի տակ 10-15 րոպե։ Դնում ենք ժելատինով կաթսան կրակի վրա և մինչև եռալը, ավելացնում ժելատին և խառնում։ Հարում ենք կրեմը հարիչով 1-2 րոպե։

Լցնում ենք կրեմը ֆորմաների մեջ և դնում սառնարանում 2-3 ժամ։

Ըստ ցանկության կարելի է նաև ավելացնել ընկույզ։

Աղբյուրը ՝ HayInfo.am