Բաղադրամասեր

  • 120 գր սև շոկոլադ,

  • 500 մլ կաթ,

  • 10 գր ժելատին

Պատրաստման եղանակը

  • Ժելատինը թրջել 4ճ/գդ կաթով և թողնել ուռչի 10-15 րոպե: Կաթի մնացած մասը լցնել կաթսայի մեջ, տեղափոխել կրակի վրա և հասցնել եռման վիճակի: Հանել կրակի վրայից:

  • Թողնել կաթը մի փոքրիկ հովանա, ապա լցնել կտրատված շոկոլադը և խառնել մինչև զանգվածի միատարր դառնալը: Ավելացնել ուռչած ժելատինը և կրկին խառնել մինչև վերջինիս ամբողջությամբ լուծվելը:

  • Ստացված շոկոլադե զանգվածը լցնել սիլիկոնե ձևամանների մեջ և տեղափոխել սառնարան 2-3 ժամով սառչելու:

  • Պատրաստի աղանդերի վրա լցնել քերված նուշ, ապա մատուցել:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ