Բաղադրամասեր
Խմորի համար `
200գ շոկոլադ
100գ շաքարավազ
100գ կարագ
100մլ կաթ
4 ձու
200գ ալյուր
10գ փխրեցուցիչ(1 տուփ)
Գլազուրի համար `
6 ճ․գ շաքարավազ
6 թ․գ կակաո
6 ճ․գ թթվասեր
50գ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
Այս խմորը պատրաստում ենք գոլորշու վրա, վերցնում ենք 200գ շոկոլադը, 100գ շաքարավազը, 100մլ կաթը և եթում գոլորշու վրա
Այնուհետև շատ դանդազ ավելացնում ենք 4 հարած ձու
Այնուհետև 200գ մաղած ալյուր՝ խառնած 10գ փխրոցուցիչի հետ
Այս ամենը լաավ խառնում ենք և տեղափոխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց, որտեղ եփում ենք 25-35 րոպե։
Երբ տորթն արդեն պատրաստ է, անցնում ենք գլազուր պատրաստելուն։
Ուղղակի խառնում ենք վերը նշված բաղադրիչներն ու եռացնում 1-2 րոպե։ Գլազուրն արդեն պատրաստ է։ Լցրեք տորթի վրա և վայելեք։