Բաղադրամասեր

Խմորի համար `

200գ շոկոլադ

100գ շաքարավազ

100գ կարագ

100մլ կաթ

4 ձու

200գ ալյուր

10գ փխրեցուցիչ(1 տուփ)

Գլազուրի համար `

6 ճ․գ շաքարավազ

6 թ․գ կակաո

6 ճ․գ թթվասեր

50գ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Այս խմորը պատրաստում ենք գոլորշու վրա, վերցնում ենք 200գ շոկոլադը, 100գ շաքարավազը, 100մլ կաթը և եթում գոլորշու վրա

Այնուհետև շատ դանդազ ավելացնում ենք 4 հարած ձու

Այնուհետև 200գ մաղած ալյուր՝ խառնած 10գ փխրոցուցիչի հետ

Այս ամենը լաավ խառնում ենք և տեղափոխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց, որտեղ եփում ենք 25-35 րոպե։

Երբ տորթն արդեն պատրաստ է, անցնում ենք գլազուր պատրաստելուն։

Ուղղակի խառնում ենք վերը նշված բաղադրիչներն ու եռացնում 1-2 րոպե։ Գլազուրն արդեն պատրաստ է։ Լցրեք տորթի վրա և վայելեք։