Բաղադրամասեր

200 գր սև շոկոլադ (60-70 տոկոս կակաոյի պարունակությամբ),

400 մլ սերուցք՝ 30-35% յուղայնությամբ,

50 գր կարագ,

2 ճ/գդ կակաո,

1 ճ/գդ շաքարավազ ,

1 պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադը կտրատել: Շաքարավազը, աղը և կակաոն խառնել իրար (եթե կակաոն գնդիկներով է, ապա մաղել):

Սերուցքը հասցնել եռման աստիճանի, մի փոքր լցնել շաքարավազով զանգվածի մեջ և խառնել, որպեսզի գնդիկներ չմնան, ավելացնել մանրացված շոկոլադը, կարագը, մնացած սերուցքը և խառնել մինչև վերջինս լուծվի (բավական թանձր և համասեռ կրեմ է ստացվում):

Կրեմը լցնել բաժակների մեջ և առնվազն 6 ժամով դնել սառնարանում: