Բաղադրամասեր
թխվածքաբլիթ - 50 գր,
մասկարպոնե պանիր - 90 գր,
կաթնային շոկոլադ - 20 գր,
կարագ - 20 գր,
սև շոկոլադ - 70 գր,
սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 50 մլ,
շաքարավազ - 40 գր
Պատրաստման եղանակը
Վերցում ենք 8-10 սմ տրամագծով 2 խոհարարական օղակ, դնում ափսեներ մեջ, լցնում ենք բլենդերում մանրացրած թխվածքաբլիթները և տեղափոխում սառցարան:
Շաքարավազն ու մասկարպոնեն լավ հարում ենք, երկու տեսակի շոկոլադները հալեցնում ենք, լցնում մասկարպոնեով զանգվածի մեջ ու խառնում: Առանձին ամանի մեջ հարում ենք սերուցքն ու զանգվածները միացնում:
Լավ հարում ենք: Թխվածքաբլիթները հանում ենք, ձևաանների մեջ լցնում կրեմն ու չիզքեյքը և 6-8 ժամով տեղափոխում սառնարան: Օղակները հանում ենք, զարդարում ու չիզքեյքները մատուցում: