Բաղադրամասեր

պատրաստի շերտավոր խմոր - 450 գր

երշիկ - 200 գր,

պանիր - 100 գր,

ձիթապտուղ - ըստ ճաշակ,

լոլիկ - 150 գր,

մայոնեզ, համեմ - ըստ ճաշակ

Պատրաստման եղանակը

Երշիկն ու ձիթապտուղները կտրատում ենք: Շերտավոր խմորը ձևամանի չափով գրտանում ենք և դնում բուսայուղապատ կամ յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ: Վրան մայոնեզ ենք քսում։

Շարում ենք կտրատած երշիկները, լոլիկն ու ձիթապտուղները: Վրան պանիր ենք ցանում և թխում նախօրոք 230 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե: