Բաղադրամասեր
4 հատ ձու,
3 ճաշի գդալ մեղր,
300 գ սև շոկոլադ,
100 գ կաթնային շոկոլադ,
200 գ սերուցքային կարագ,
5 գ վանիլին,
100 գ պինդ շաքար,
100 գ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան։ Հալեցնել ողջ շոկոլադը։
Հարել 4 ձուն, ավելացնել շաքարվազը և վանիլինը։ Հարել 3 րոպե։
Կարագը հալեցնել։ Երբ կարագը հալի խառնել հալած շոկոլադի հետ, մինչև միատարր զանգված ստանալը։
Ստացված շոկոլադե զանգվածը ավելացնել հարած ձվերի վրա և խառնել։ Ավելացնել ալյուր և նորից խառնել։
Թխելու համար նախատեսված խորը ամանը պատել սսնդային թղթով և ավելացնել ստացված զանգվածը։ Դնել ջեռոցում և թխել 25 րոպե։