Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք

Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք
Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք
Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք
Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք

Բաղադրամասեր

  • սպագետի - 200 գր

  • սոխ - 1 հատ

  • սունկ - 300 գր

  • սերուցք - 250 մլ

  • ձեթ

  • աղ, սև պղպեղ

  • ընկույզ:

Պատրաստման եղանակը

  • Սոխը մանր կտրատել, սունկը կտրատել խորանարդիկների տեսքով, կանաչին մանրացնել:

  • Ձեթի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել կտրատված սունկը, աղը, պղպեղը և եփել 10-15 րոպե:

  • Ավելացնել սերուցքը և թողնել կրակի վրա մինչև եռալը:

  • Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է իր փաթեթի վրա:

  • Մատուցելիս սպագետիի վրա լցնել սոուսը և զարդարել քերած ընկույզով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
loading...