Բաղադրամասեր

սպագետի - 200 գր

սոխ - 1 հատ

սունկ - 300 գր

սերուցք - 250 մլ

ձեթ

աղ, սև պղպեղ

ընկույզ:

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանր կտրատել, սունկը կտրատել խորանարդիկների տեսքով, կանաչին մանրացնել:

Ձեթի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել կտրատված սունկը, աղը, պղպեղը և եփել 10-15 րոպե:

Ավելացնել սերուցքը և թողնել կրակի վրա մինչև եռալը:

Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է իր փաթեթի վրա:

Մատուցելիս սպագետիի վրա լցնել սոուսը և զարդարել քերած ընկույզով: