Բաղադրամասեր

4 հատ կլոր բուլկի հացեր,

200 գ հավի կրծքամիս,

150 գ լոլիկ,

1 տուփ գարուխ,

100 գ պանիր,

աղը, պղպեղը,մայոնեզը, հազարաթերթիկը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Բուլկիները բաժանել 2 մասի, ներսի մասը փորել և ներսում դնել նախապես պատրաստված բաղադրամասը: Վրան լցնել պանիր, իսկ պանիրի վրա դնել հազարը և փակել այն բուլկու մյուս կտորով: Սենդվիչը կարող եք հյուրասիրել տաք կամ սառը վիճակում:

Նախապես հավի կրծքամիսը խաշել, այնուհետև մանր կտրատել, կտրատել նաև լոլիկը եվ լցնել հավի կրծքամսի վրա, այս ամենին ավելացնել գարուխը: Համեմել պղպեղով, աղով: Վերջում ավելացնել մայոնեզը: Պանիրը քերիչով անցկացնել:

Հացը բաժանել 2 մասի, ներսի մասը փորել և ներսում դնել նախապես պատրաստված բաղադրամասը: Վրան լցնել պանիր, իսկ պանիրի վրա դնել հազարը և փակել այն բուլկու մյուս կտորով: Սենդվիչը մատուցել տաք կամ սառը վիճակում: