Բաղադրամասեր
4 հատ կլոր բուլկի հացեր,
200 գ հավի կրծքամիս,
150 գ լոլիկ,
1 տուփ գարուխ,
100 գ պանիր,
աղը, պղպեղը,մայոնեզը, հազարաթերթիկը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Բուլկիները բաժանել 2 մասի, ներսի մասը փորել և ներսում դնել նախապես պատրաստված բաղադրամասը: Վրան լցնել պանիր, իսկ պանիրի վրա դնել հազարը և փակել այն բուլկու մյուս կտորով: Սենդվիչը կարող եք հյուրասիրել տաք կամ սառը վիճակում:
Նախապես հավի կրծքամիսը խաշել, այնուհետև մանր կտրատել, կտրատել նաև լոլիկը եվ լցնել հավի կրծքամսի վրա, այս ամենին ավելացնել գարուխը: Համեմել պղպեղով, աղով: Վերջում ավելացնել մայոնեզը: Պանիրը քերիչով անցկացնել:
Հացը բաժանել 2 մասի, ներսի մասը փորել և ներսում դնել նախապես պատրաստված բաղադրամասը: Վրան լցնել պանիր, իսկ պանիրի վրա դնել հազարը և փակել այն բուլկու մյուս կտորով: Սենդվիչը մատուցել տաք կամ սառը վիճակում: