Բաղադրամասեր

  • 4 հատ կլոր բուլկի հացեր,

  • 200 գ հավի կրծքամիս,

  • 150 գ լոլիկ,

  • 1 տուփ գարուխ,

  • 100 գ պանիր,

  • աղը, պղպեղը,մայոնեզը, հազարաթերթիկը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Բուլկիները բաժանել 2 մասի, ներսի մասը փորել և ներսում դնել նախապես պատրաստված բաղադրամասը: Վրան լցնել պանիր, իսկ պանիրի վրա դնել հազարը և փակել այն բուլկու մյուս կտորով: Սենդվիչը կարող եք հյուրասիրել տաք կամ սառը վիճակում:

  • Նախապես հավի կրծքամիսը խաշել, այնուհետև մանր կտրատել, կտրատել նաև լոլիկը եվ լցնել հավի կրծքամսի վրա, այս ամենին ավելացնել գարուխը: Համեմել պղպեղով, աղով: Վերջում ավելացնել մայոնեզը: Պանիրը քերիչով անցկացնել:

  • Հացը բաժանել 2 մասի, ներսի մասը փորել և ներսում դնել նախապես պատրաստված բաղադրամասը: Վրան լցնել պանիր, իսկ պանիրի վրա դնել հազարը և փակել այն բուլկու մյուս կտորով: Սենդվիչը մատուցել տաք կամ սառը վիճակում:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ