Բաղադրամասեր
2 հատ սաղմոնի միս,
0.5 հատ լիմոն,
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,
0.5 հատ սոխ,
20 գ քացախ,
ձիթապտղի ձեթ,
մաղադանոս,
աղը, մղպեսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստել սոուզ: Պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել քացախ, տոմատ, մաղադանոս, ջուր և թողնել կրակին 2 - 3 րոպե, վերջում վրան ճզմել լիմոնը:
Պլաստմասե ամանի մեջ դնել միսը, ավեալցնել սոուզը, փակել լավ խառնել, դնել սառնարանում 30 րոպե։ Տաքացնել ջեռոցը։ Ձուկը դնել ջեռոցում 8-10 րոպե: Եփված ձուկը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել եփելու ընթացքում գոյացած հյութը: