Բաղադրամասեր
1 բաժակ սառը սուրճ,
2 թգ. խտացրած կաթ,
2 թգ. շաքարավազ,
2 -3 թգ. վանիլային պաղպաղակ
Պատրաստման եղանակը
Սուրճը, կաթը և շաքարավազը բլենդերով հարել, այնուհետև լցնել մատուցվող բաժակի մեջ և ավելացնել պաղպաղակը:
1 բաժակ սառը սուրճ,
2 թգ. խտացրած կաթ,
2 թգ. շաքարավազ,
2 -3 թգ. վանիլային պաղպաղակ
Սուրճը, կաթը և շաքարավազը բլենդերով հարել, այնուհետև լցնել մատուցվող բաժակի մեջ և ավելացնել պաղպաղակը: