Բաղադրամասեր
30 գ սիսեռին՝
25 գ գլուխ սոխ,
4 գ ալյուր,
15 գ հալած յուղ,
100 գ կարտոֆիլ,
5 գ չորացրած սալոր,
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սիսեռն ընտրել,լվանալ, լցնել սառը ջրով կաթսան և եփել մինչև որ փափկի:
Ավելացնել մաքրած, լվացած և խոշոր կտրտած կարտոֆիլ, սոխառած, բոված և սիսեռաջրով բաց արած ալյուր, նախապես թրջած չորացրած սալոր, աղ,պղպեղ, և ապուրն եփել մինյև կարտոֆիլի պատրաստ լինելը: