Բաղադրամասեր

  • 30 գ սիսեռին՝

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 4 գ ալյուր,

  • 15 գ հալած յուղ,

  • 100 գ կարտոֆիլ,

  • 5 գ չորացրած սալոր,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Սիսեռն ընտրել,լվանալ, լցնել սառը ջրով կաթսան և եփել մինչև որ փափկի:

  • Ավելացնել մաքրած, լվացած և խոշոր կտրտած կարտոֆիլ, սոխառած, բոված և սիսեռաջրով բաց արած ալյուր, նախապես թրջած չորացրած սալոր, աղ,պղպեղ, և ապուրն եփել մինյև կարտոֆիլի պատրաստ լինելը:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում