Բաղադրամասեր
100 գ պոմիդոր,
150 գ վարունգ,
ռեհան,
աղը,պղպեղը,մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Լվացած թարմ վարունգը և պոմիդորը կտրտել բարակ կլոր շերտերով և ափսեի մեջ դասավորել հերթագայող շարքերով:Սալաթին աղ և պղպեղ ցանել:
100 գ պոմիդոր,
150 գ վարունգ,
ռեհան,
աղը,պղպեղը,մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Լվացած թարմ վարունգը և պոմիդորը կտրտել բարակ կլոր շերտերով և ափսեի մեջ դասավորել հերթագայող շարքերով:Սալաթին աղ և պղպեղ ցանել: