Բաղադրամասեր

բրինձ - 1 բաժակ

սպանախ - 1 կապ

սպիտակ գինի - 1 բաժակ

արգանակ - 1 բաժակ

սոխ - 1 հատ

սխտոր - 2 պճեղ

ձիթայուղ 2 ճգ

կարմիր, սև պղպեղ

աղ:

Պատրաստման եղանակը

Մանրացնել սոխն ու սխտորը և ձեթով տապակել:

Ավելացնել բրինձը, ապա լցնել գինին և արգանակը:

Երբ ջուրը համարյա ներծծվի, ավելացնել կտրատած սպանախն ու համեմունքները:

Կափարիչը ծածկել սրբիչով և մարմանդ կրակի վրա շոգեխաշել 15-20 րոպե: