Բաղադրամասեր

  • 700 գ տավարի միս,

  • 1 հատ սոխ,

  • 50 մլ կաթ,

  • 50 մլ կոնյակ,

  • 100 մլ կարմիր չոր գինի,

  • 50 գ սերուցքային կարագ,

  • 1 կ նուռ,

  • Աղ, Սև աղացած պղպեղ, Կանաչեղեն

Պատրաստման եղանակը

  • Վերցնել թարմ տավարի միս, լավ լվանալ։ Միսը կտրատել կլոր կտորների։ Ամենաքիչը 3 անգամ անցկացնել մսաղացով։ Միսը պետք է դառնա էլաստիկ զանգված։ ֆարշի վրա ավելացնել աղ, սև պղպեղ և շատ լավ խառնել։

  • Ավելացնել կոնյակը և խառնել։ Ավելացնել կաթ, կրկին խառնել։ Սոխը մանրեցնել, ավելացնել մսի վրա և լավ խառնել։ Պիալայի միջոցով մսին տալ ֆորմաներ։ Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ և կարմիր գինի։ Ձեռներով խախալ մսի հետ և գցել եռացող ձրի մեջ։ Եփել 25 րոպե։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում