Բաղադրամասեր

  • 1 կգ տավարի միս,

  • 200 գրամ խոզի սալ,

  • 3 գլուխ միջին չափի սոխ,

  • աղ կարմիր պղպեղ,

  • կանաչ սոխ, խառը կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  • Այս ամենը աղալ մսաղացով երկու անգամ, հետո լավ խփել մինչև որ զանգվածը ձգվի, դնել սառնարանում երկուսից երեք ժամ: Այնուհետև կլոր գնդիկներ սարքել և ձեռքերը ջրի մեջ թաթախելով անցկացնել շամփուրի վրա: Հետո դնել թեժ կրակի վրա մինչև կարմրելը; Մատուցել սոխի և կարագի հետ:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա