Բաղադրամասեր

15 գ ցորենի ձավարին՝

100 գ կաղամբաթթու,

20 գ գլուխ սոխ,

15 գ տոմատ-պյուրե,

15 գ հալած յուղ,

80 գ կարտոֆիլ,

աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստել սոխառած, ավելացնել լվացած, մզած, մանր կտրտած կաղամբաթթու և խաշել մինչև պատրաստ լինելը,պարբերաբար ավելացնել մի քիչ ջուր:Դրանից հետո ավելացնել տոմատ - պյուրե, լավ խառնել և խաշել 5-7 րոպե:

Առանձին եփած կտրտած կարտոֆիլը և ցորենի մանր ձավարը իրենց ջրի հետ միասին լցնել խաշած բանջարեղենի վրա և եռացնել10—15 րոպե։

Մատուցելիս վրան ցանել մաղադանոս: