Բաղադրամասեր

500 գ. խոզի միս,

2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ ,

1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև,

3 ճաշի գդալ ձեթ,

1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ ,

2 մեխակ, աղացած սխտոր, աղ,

1 բիբար` կտրատած խորանարդաձև

Պատրաստման եղանակը

Կտրատեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, ազատեք սերմերից և կտրատեք մանր շերտերով: Կտրատեք խոզի միսը փոքր երկար շերտերով:

Տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով` 3 րոպե տևողությամբ:

Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և պղպեղով:

Ավելացրեք բիբարը, սոխի խառնուրդը : Եփեք ամենը ցածր կրակի վրա 3 րոպե տևողությամբ` անընդմեջ խառնելով: