Բաղադրամասեր
1 բաժակ մածուն,
0,5 թեյի գդալ սոդա,
2-3 ճաշի գդալ թթվասեր,
1 հատ ձու,
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
3 ճաշի գդալ շաքարավազ,
2-3 բաժակ ալյուր,
0,5 թեյի գդալ աղ,
վանիլին,
շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
Մածունին խառնել ձուն,բուսայուղը,աղը,սոդան,շաքարավազը ,թթվասերը,վանիլինը,այլուրը և հունցել ձեռքերին չկպչող խմոր։
Թողնել 30-40 րոպե, որ հասունանա։
:Սեղանին ալյուր ցանել,խմորը բացել 1 սմ հաստությամբ,ձևավոր կտրտել և 2 կողմից տապակել առատ բուսայուղի մեջ:
Մատուցել վրան շաքարի փոշի ցանած: