Բաղադրամասեր
4 ճաշի գդալ թթվասեր,
4 ճաշի գդալ մայոնեզ,
2 հավկիթ,
9 ճաշի գդալ ալյուր,
պանիր,
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստում ենք թթվասերի նման թույլ խմոր, լցնում կարագով պատված թավայի մեջ և վերևից դնում ցանկացած միջուկ (տոմատ, երշիկ, թթու վարունգ, զեյթուն, լոլիկ և այլն):
Քսում ենք մայոնեզ և վերևից ավելացնում քերած պանրի հաստ շերտ: Թավան մի քանի րոպեով դնում ենք միջին կրակի վրա, միանգամից փակում կափարիչը, հենց պանիրը սկսի հալչի` պիցցան պատրաստ է: